Szolgáltatások


Keverés hozott anyagból


Más stúdióban vagy otthoni körülmények között felvett sávok keverését és maszterelését is vállaljuk.

Ha a gitár és basszusgitár sávokat vonaljelként is felvetted, akkor a stúdióban lehetőség van a vonaljelek reampolására. Ez röviden annyit jelent, hogy a vonaljeleket visszaalakítjuk gitárjelekké és ráküldjük a kiválasztott gitárerősítőre és a bemikrofonozott hangfalra. Ezután professzionális felvételi láncon, referencia berendezéseken keresztül újra felvesszük. Az eredmény hasonló, mintha a felvételek eredetileg is profi stúdióban lettek volna felvéve.

Amennyiben szükséges, az ének és más hangszerek otthon felvett sávjait is fel tudjuk javítani, a módszer hasonló a gitárok reampolásához. Analóg "vasakon", (előfokok, kompresszorok, equalizerek) keresztül futtatjuk át a hozott sávokat.

Ha az otthoni felvételek megkezdése előtt egyeztetitek velünk a technikai paramétereket, akkor elkerülhetők az átkonvertálás vagy a nem megfelelő formátumban való felvétel miatti veszteségek is.

Gitártuning - technikai műhely


A gitárok karbantartása, pontos beállítása a zenélés minden szituációjában fontos, az eredményes stúdiózáshoz viszont alapkövetelmény. Nem megfelelő húrkészlettel, pontatlan oktáv vagy húrmagasság beállítással vagy egyéb hibákkal (nut, híd, hangolókulcs, potméter, kapcsoló, elektronikai, stb.) nagyon nehéz vagy éppen lehetetlen megfelelően felvenni a gitárokat. Hiába az igyekezet, nem úgy fog sikerülni, ahogy a hangmérnök és Te is szeretnéd.

Vészhelyzetben a stúdiózás alatt is megpróbáljuk elhárítani a legégetőbb hibákat, de a Gitártuning műhelyünk folyamatosan, egész évben a gitárosok rendelkezésére áll. Stúdiózás megkezdése előtt mindenképpen érdemes megnézetni a hangszeredet még akkor is, ha úgy érzed nincs vele probléma.

Árak


A stúdió alap óradíjai:
5000,-Ft/óra,
35000,-Ft/nap (8 óra).

Utómunka, editálás:
4000,-Ft/óra

DDP master fájl készítés CD gyártáshoz:
10000,-Ft

Master CD sorrendezés és CD írás:
5000,-Ft

Komplett demó, lemezanyag felvétele esetében, lehetőség van egyösszegben való megállapodásra is. Erre az elvégzendő munka ismeretében tudunk egyedi ajánlatot adni, ami függ a dalok számától, hosszúságától, stb.

Stúdióköltség fizetése:
  • A stúdióidő lekötését követően 30% előleget szoktunk kérni, melyet bankszámlára történő befizetéssel vagy átutalással lehet eljuttatni. A lefoglalt, stúdiónaptárba bejegyzett stúdióidő az előleg beérkezése után válik véglegessé.
  • További 30%-ot a felvételek közben vagy befejezése után kérjük.
  • A hátralévő, teljes összeg kiegyenlítését a kész produkció elkészülte, átadása után kérjük.

Szállás


Számunkra fontos, hogy a zenészek és előadók a stúdióban eltöltött idő alatt is szinte otthon érezzék magukat, ezért a kényelemre és a komfort körülményekre nagy hangsúlyt fektetünk. A stúdió csendes zöldövezeti környezetben helyezkedik el, parkolási lehetőséggel. Étkező és pihenőhelyiség áll rendelkezésre, konyhapulttal, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel és wifi használattal! A távolabbról érkező zenekaroknak ingyenes szálláslehetőséget tudunk biztosítani max. 4 fő részére. (3 fő + 1 pótágy)